Select Page

klikMG 0214
Šola v naravi je za nami.

Česa ne bomo pozabili učenci in učenke 5. a razreda?

Miha:
Najbolj všeč mi je bil dan, ko smo po smučanju odšli na bowling. Nisem bil med najboljšimi, a smo se zabavali.

Vid:
Ne morem se odločiti, kaj mi je bilo najbolj všeč. Bom kar naštel: disko – zato, ker je pregorel zvočnik, smučanje – nasmučali smo se in še nakepali, družba v sobi – imenovali smo se Snežni čevapi, predavanje – poslušali smo zanimivo predavanje o Pohorju, pohod – videli smo prelepo dolino in tekmovanje – kjer sem bil tretji.

Verena:
Šola v naravi je minila, žal, zelo hitro. Bilo je zabavno, najbolj me je pritegnil disko. Seveda sem bila vesela, da sem se naučila še bolje smučati, a disko je disko. Zabavali smo se, izbirali pesmi, plesali. Ob večerih smo bili utrujeni, tako da smo kar popadali v postelje. A včasih smo na skrivaj igrale družabne igre – a ne za dolgo, saj smo od utrujenosti hitro zaspale.

Dejan:
Všeč so mi bile smučarske počitnice. Prvič sem se vozil z vlečnico. Na začetku me je bilo strah, a potem vzameš pogum v roke in gre. Tudi padcev ni manjkalo. Bilo je zabavno.

Rok:
Najbolj všeč mi je bilo smučanje, dvakrat sem padel. Zelo zabaven je bil učitelj Borut. Imel sem se lepo.

Brina:
Šole v naravi se bom še dolgo spominjala zaradi tega, ker sem se naučila smučati. Všeč mi je bilo, ko smo odšli na bowling, tudi predavanje je bilo zelo zanimivo. Da ne pozabim omeniti norenja v disku.
Najbolj se bom spominjala tistega dne, ko smo prvič odšli na vlečnico. Imela sem »prometno nesrečo« z Dejanom, a se je vse dobro izteklo.

Vesna:
Naučila sem se smučati! Tega sigurno ne bom pozabila.
V sobah smo igrale družabne igre in jedle sladkarije. Ponosna sem nase, da sem se naučila smučati.

Timen:
Najbolj všeč so mi bile vlečnice, krogci. Tudi nad bowlingom sem bil navdušen, čeprav nisem bil zelo uspešen.

Aljaž:
Prvi dan je bilo kar težko, saj nisem znal smučati in sem imel težave, a sem vsaki dan napredoval, tako da sem zadnje dni že komaj čakal, da stopim na smuči. Tudi vlečnic me je bilo sprva strah, a sem ga premagal. Ob koncu mi je bilo žal, ker smo odšli domov.

Bojanca:
Na šolo v naravi me bo spominjal učitelj Borut, ki je imel modre lase, rekel je, da si vsak teden menja barvo. Zanimivo, ali ne?

Taja:
Šolo v naravi si bom zapomnila po disku, smučanju, naših vragolijah in »mlaskanju« sladkarij. Večkrat sem padla pri izstopu z vlečnice seveda na začetku, potem je šlo bolje. Ko sem vstopila v našo sobo, mi je kar sapo vzelo, ko sem videla, kako moderno je opremljena. Tudi hrana je bila okusna.

Danaja:
V spominu mi bo ostal večer, ko smo odšli na bowling in večer, ko smo imeli disko. Glasbo smo vrteli tako na glas, da so zvočniki pregoreli.
Vse je bilo čudovito!

Ana Marija:
Najbolj všeč mi je bil bowling. Razdelili smo se v dve skupini, prva je začela z bowlingom, druga pa je igrala družabne igre. Veliko smo se smejali.

Maja:
Najbolj me je navdušilo smučanje, seveda tudi disko in bowling, ker sem zbrala 165 točk.

Neža:
Name je napravil vtis učitelj Borut, ko je imel na mesto mikrofona svečo. Učitelj Tomo nam je prikazal, kako si pripravimo smuči. Bilo je zanimivo.

Mitja:
Najbolj všeč mi je bilo tekmovanje v smučanju, bil sem drugi. Zelo rad smučam, zato sem v šoli v naravi užival.

Jan:
Mislil sem, da se na bom nikoli naučil smučati! A z učiteljevo pomočjo mi je uspelo, bil sem srečen! Všeč so mi bile smučarske proge.

Ajda:
Najbolj všeč mi je bilo tekmovanje v smučanju in bowling. Ob večerih smo se sladkale in si pripovedovale življenjske zgodbe. Name je naredil vtis učitelj Borut, ki je počenjal razne vragolije.

Aldina:
Večer, ko smo imeli disko, mi bo ostal v spominu. Ne bom pozabila tudi tega, kolikokrat sem padla, ko sem izstopala z vlečnice, joj! Všeč mi je bila tudi menjava sladkarij.

Anja:
Zelo sem se zabavala v disku, plesali smo, dokler se ni pokvaril zvočnik. Imeli smo se lepo.

Klementina:
Spominjala se bom mojih padcev na vlečnici, kar ni jih bilo konca!
Imeli smo se lepo.


Kaj bo ostalo v spominu učencem in učenkam 5.b razreda?

Blaž:
Všeč mi bilo smučanje, počivanje v sobah, pohod, kjer smo videli lepo dolino,tudi hrana mi je bila všeč. Komaj sem čakal, da smo odšli na bowling .

Ajla:
V ponedeljek sem prvič v življenju stopila na smuči. Bilo me je  malo strah, a sem se kasneje zabavala. Všeč mi je bilo, ko smo odšli na bowling. Vse je bilo zelo dobro, razen starše sem zelo pogrešala.

Jernej:
V spominu mi bo ostalo dopoldansko in popoldansko smučanje, všeč mi je bilo, ko smo imeli disko, žalosten sem bil, ko se je pokvaril zvočnik, a kaj češ. Mislil sem, da mi bo dolg čas, a sem se imel res lepo.

Špela:
V spominu bom ohranila večer, ko smo imeli predavanje o Pohorju, izvedela sem veliko novega. Seveda mi je bilo všeč tudi smučanje in tekmovanje.

Maja:
Kaj je tisto, česa ne bom pozabila? To, da sem se naučila smučati! Všeč so mi bili tudi večerni dogodki.

Živa:
Pozabila ne bom diska, pa tudi smučanje v drugi skupini ni bilo slabo. Imeli smo najboljšega učitelja Boruta, ki se je veliko šalil. Pogrešala sem tudi družino in hrčka.

Maša:
Najbolj všeč so mi bile večerne dejavnosti, še posebej disko. Učitelji so bili skrbni in prijazni. Naučila sem se veliko novega, še posebej takrat, ko je gospod Franček predaval o Pohorju. Ne bi se mogla imeti boljše, staršev sploh nisem pogrešala.

Oglejte si še Galerijo slik in pdfrezultate tekovanja. 

 

Dostopnost