Select Page

o2
Naša skupina, tretja, ki je štela 12 osnovnošolcev, se je zbrala pred šolo ob 7.14 uri, si razdelila malico, poklepetala in odšla proti šolskemu športnemu igrišču, kjer nas je čakala prva naloga, in sicer metanje žoge na koš.

Vsi iz skupine smo metali, vendar smo dosegli le en zadetek, kar pa nas ni  potrlo, saj smo vedeli, da nas čaka še mnogo izzivov. Nato smo se odpravili proti startu, kjer smo dobili naloge in izbrali vodjo naše skupine. Vodja je postal zabavni Miha Kastelec, ki je bil pravi za to vlogo, saj je imel tudi nekaj taborniških izkušenj. Z veliko pričakovanja in radovednosti smo se podali na pot. Sledili smo navodilom in reševali naloge. Na Konovem smo žal nekoliko zašli. Smo pa bili pri tem enotni, da če se nam to ne bi zgodilo, ne bi bilo tako zanimivo, razburljivo in polno smeha. Še posebno, ker se nam je pridružila tudi skupina, ki je startala za nami.

o5

Na naši poti smo malo tekali in vmes uspešno, po našem mnenju, izpolnjevali naloge.

o4

 

Prispeli smo tudi do Škalskega jeza in tam smo pod kozolcem imeli malico. Kako lepo je bilo pojesti sendvič v naravi!  Naša spremljevalna učiteljica nas je med potjo učila tudi o čisto vsakdanjih rečeh. Njene nasvete in priporočila smo z veseljem sprejemali in se pri tem veliko naučili. Na cilj smo prišli vsi; veseli in malce utrujeni od poti.

o3

Letošnji športni dan – orientacijski pohod je bil drugačen, saj smo bili v skupinah pomešani učenci iz šestih, sedmih, osmih in devetih razredov, kar mi je bilo zelo všeč, saj sem s tem pridobila tudi prijatelje in nižjih razredov.

o1

Tjaša Aristovnik

Dostopnost