Select Page

klikSC09175
V četrtek, 23.12.2010, smo se učenci, učenke in učiteljice naše šole zbrali v avli, ki je bila že praznično okrašena. Na panojih so bili razstavljeni  izdelki naših otrok. Pri vhodnih vratih se je razkošno svetila jelka z darili. Tudi pred šolo so bile na ta dan  jelke še posebno lepe, saj   jih je  na novo zapadli sneg in  mraz oblikoval  pravljično. Vsi smo jih občudovali. V šoli pa smo ta čas pričakovali  dedka Mraza.  S petjem smo ga priklicali v prostore naše šole. Pripravili smo mu prav poseben stol in kup presenečenj. Prvošolci so mu zapeli pesmice. Bili so prisrčni in od vseh nas dobili bučen aplavz. Drugošolci  in četrtošolci so se predstavili z recitacijami, četrtošolci so ga obarvali še s plesom,  tretješolci pa so peli in plesali. Četrtošolci pa so ples združili z  deklamacijo.

Na koncu pa smo vsi prisluhnili še pravljici  o zakladu, ki so ga našli gusarji. Prav poseben zaklad pa je s seboj prinesel tudi o dedek Mraz. V njem so bila skrito darila, ki so jih  dobili vsi naši učenci. To darilo so morali pobarvati in ga podariti svojemu najljubšemu prijatelju.

Dedek Mraz , hvala za darila, ki smo jih z velikim veseljem prejeli. Imeli smo se lepo. Vemo, da se spet kmalu vidimo.Galerija slik.

Učiteljica Vesna Hudej

Dostopnost