Select Page

Dragi Aškerci!

Velikokrat si mislimo ali celo rečemo:« Joj, ko bi bil jaz takšen kot on/a!« Vsi vemo, da je to nemogoče. Mi smo mi, oni so oni. In prav je tako. Vsak izmed nas ima nekaj, kar drugi nima. Vsi smo v nečem boljši od drugih. Skupaj lahko ustvarjamo, si pomagamo, se spodbujamo in skupaj lahko rastemo. Ravno zato je naš svet tako lep, pester, drugačen in neponovljiv. Tako kot vsak izmed nas.

Zapomnite si, vaša drugačnost je vaša prednost. Izkoristite jo. Najdite v sebi potencial, moč, znanje in se pokažite, kdo ste v resnici! Pokažite sebi in svetu tisto, kar se skriva v vas. Narava se je začela prebujati in kmalu se bo pokazala v vsej svoji lepoti. Sedaj je pravi čas, da prebudite v sebi tisto, kar je mogoče zaspalo. Naredite premik, za katerega ste si mislili, da ga ne zmorete. Uresničite svoje sanje, misli. Sledite svojemu srcu.

Ne pozabite, na svetu ste zato, da ste srečni! In ne pozabite, v vas se skriva čudovita moč in potencial, ki komaj čakata, da prideta na plano! Verjamem v vsakega izmed vas! Ja, tudi v tebe!

Na našo drugačnost!

Katja Pristušek

Dostopnost