Select Page

Dragi Aškerci!

»Ste kdaj pomislili, da imamo na voljo dve življeni? Eno je tisto, v katero smo se rodili in eno za katero se odločimo,« tako je dejal moj učitelj dr. A. Šinigoj.

Verjamem, da nas je veliko izbralo življenje z odločitvijo. Res je tukaj potrebno več truda, dela, volje, vztrajnosti. Potrebno je prevzeti odgovornost zase. A ko pridemo do cilja, se nam vse, kar smo vložili poplača. Že samo občutek, da zmoremo je neprecenjliv. K temu lahko dodamo še občutek miru, sreče, veselja, radosti, ponosa. In vse to nam prinaša nasmeh na obrazu in v našem srcu. In kaj je lepše, kot biti nasmejan in srečen človek. Saj se spomnite, za to smo na svetu.

Mogoče še kdo izmed vas dvomi vase, je v tako imenovani coni udobja. Vedite, da nihče drug ne bo naredil namesto vas prvega koraka. Spodbujam vas, da povečate motivacijo in željo za uspeh. S tem boste preglasili dvome, strahove, ki živijo v vas. Verjemite mi, da imate resnično vse, kar potrebujete v sebi! V vas so moč, volja, pogum, vztrajnost, odločnost, samozavest… Res je vse to mogoče sedaj malo zaspalo, a vi in edino vi lahko vse to prebudite! Kako? Samo odločiti se morate in verjeti vase, da zmorete. In vi to zmorete.

Ne pozabite, na svetu ste zato, da ste srečni! In ne pozabite, v vas se skriva čudovita moč in potencial, ki komaj čakata, da prideta na plano! Verjamem v vsakega izmed vas! Ja, tudi v tebe!

Na naše odločitve! J

Katja Pristušek

Dostopnost